Magisch!
Wat een fijn, liefdevol, knus en magisch verhaal!
Er zijn drie perspectieven: Opaline in het verleden en Martha en Henry in het heden. Het boek leest heerlijk weg, korte hoofdstukken en fijne schrijfstijl. Hoe Martha en Henry elkaar ontmoeten en om elkaar heendraaien en hoe het verhaal van Opaline verweven wordt met dat van Martha.
Het boek staat vol met mooie zinnen, levenslessen en dingen om over na te denken.
Ik kreeg dit boek van Uitgeverij Rainbow en nam het mee op mijn citytrip naar Barcelona, maar ik luisterde het verhaal ook via Kobo plus, want ik kon het verhaal niet loslaten. Dus tijdens de was en het boodschappen doen leefde ik verder in dit mooie verhaal.
Boeken zijn magisch.
Ben jij op zoek naar een knus en mooi verhaal over het vinden van jezelf, het opkomen voor jezelf én de magie van boeken? Zoek niet verder. Dit is hét boek.
Boeken zijn magisch.