Het Deense verlangen
Verkorte flaptekst:
Darcy gelooft na een gebroken hart niet meer in de liefde. Bovendien is ze veel te druk met haar studie kunstgeschiedenis in Kopenhagen om bezig te zijn met daten. Maar dan regelt haar beste vriendin stiekem tóch de 'perfecte' blind date voor haar.
Niet veel later wordt achter een beroemd schilderij het portret van een onbekende vrouw ontdekt, dat weleens van de beroemdste schilder van Denemarken zou kunnen zijn. Aan Darcy de taak om de identiteit van de vrouw op het schilderij te achterhalen. Tijdens haar zoektocht loopt ze Max tegen het lijf - haar blind date. Hun aantrekkingskracht is onmiskenbaar, tot Darcy iets ontdekt wat alles dreigt te veranderen...
Wat vond ik van het boek?
Ik kijk altijd weer uit naar een nieuw boek van Karen Swan!
Een mooi en boeiend verhaal! Normaal gesproken duurt het even voordat ik lekker in een Swan verhaal zit, maar dat was dit keer niet het geval. Het verhaal pakt meteen, alhoewel het wel een langere aanloop heeft naar wat spanning! Dus heb wat geduld.
Ik vond het leuk om te lezen over Darcy haar zoektocht naar de identiteit van iemand die 100 jaar geleden leefde en hoe zij dit onderzoek aanpakte. Darcy is een doorzetter, dat merk je aan alles! Hoe ze het onderzoek aanpakt, maar ook hoe ze Max aanpakt.
De schrijfstijl is fijn, zoals we gewend zijn en de hoofdstukken zijn langer dan kort en korter dan lang.
Wat vond ik van het boek?
Ik kijk altijd weer uit naar een nieuw boek van Karen Swan!