I love itt!
Nu ik alle delen heb gelezen, voel ik me alsof ik heimwee heb omdat het verhaal voorbij is. Het was zo goed dat ik het in zo'n korte tijd heb verslonden. Ik ging zo snel erdoorheen dat ik er moeilijk afscheid van kan nemen; het heeft nu een plekje in mijn hart.
De avonturen gaan verder in deel 3, want die bucketlist-plannen zijn uitgegroeid tot echte avonturen met als doel haar ex terug te winnen. Maar wil ze dat nog? Waarom wil ze hem terug? Voor een aantal leuke herinneringen? Ze lijkt nu niet echt gelukkig als ze bij hem is.
De tijd in New York was ook leuk om over te lezen. Het maakt me nieuwsgierig naar de stad; als zij het kan met haar angst en grote kans op blunders, dan kan ik het misschien ook wel. Ik wil ook gaan shoppen, al zou ik puur gaan voor de boekhandels en de kerstsfeer, maar ik vrees dat het niet binnen mijn budget valt.
Ik vond ook alle personages heel leuk, en de linken met het fluisterspel dat steeds terugkwam. Voor mijn gevoel mogen er gerust nog een paar delen bijkomen. Ik wil graag weten hoe het verder gaat met Saar, de roze olifant en de eenhoorn die tijdens kerst ontsnapte uit de instelling.
#samenlezenwe
@inge1970reads