Heerlijke thriller

Jose Jose
23 mrt 2023

Eerder las ik van Jagritta Olthof haar thriller “De rest van de waarheid” en de spannende roman “In de schaduw van de driehoek” Ik was dan ook positief verrast toen ze me vroeg of ik haar nieuwste thriller “Dodelijke leugen” wilde lezen.

“Zijn alle herinneringen een leugen?

Hannah Zilver, een wereldberoemde concertpianiste, legt haar carrière stil door een brief van een afperser. Hoe lang kan ze haar grote geheim nog verborgen houden? Na de komst van een pakketje gijzelen schuldgevoel en herinneringen haar geest. Om uit te vinden of ze juist zijn moet ze terug naar de plek waar haar broertje verdween. Weet ze op Korfoe uit de wurggreep van haar bedreiger te blijven of raakt ze verstrikt in het gesponnen web? En welke rol speelt een eeuwenoude, mysterieuze organisatie in het spel dat er wordt.”

Wat een heerlijk verhaal weer om te lezen. Ogenschijnlijk heeft Hannah het prima voor elkaar, deelt samen met haar vriend en een bevriend koppel een huis en ze heeft een mooie carrière. Maar niets is wat het lijkt. Hannah draagt een zwaar geheim een groot verdriet met haar mee. Maar niet alleen Hannah blijkt een geheim te hebben. Op Korfoe gaat ze de confrontatie met haar verleden aan. Maar niet iedereen blijkt dat een goed idee te vinden. Als lezer word je iedere keer op nieuw verrast en net als je denkt dat je weet hoe het zit, volgt er weer een plottwist.

Ook deze thriller leg je niet snel weg en leest lekker door. Een aanrader.

Meer recensies van Jose