Steamy Romance ten top!
In dit boek volgen we Tom en Shirien. Beide personages komen we ook al tegen in delen van de trilogie en daardoor was een deel van het verhaal al wel bekend. Maar omdat het nu vanuit hun perspectief wordt verteld, krijg je nog weer enkele andere inzichten dan vanuit de trilogie.
Ik had Tom namelijk eerst wel voor een stoere kerel aangezien, maar daarnaast wel redelijk ‘vanille’. Daar kwam in dit boek toch wel een ander beeld bij. Zeker niet verkeerd, maar ik had wel even nodig om mijn beeld bij te stellen.
Shirien daarentegen had ik al wel goed ingeschat, maar dat komt misschien ook wel omdat zij lang niet zo veel in de andere boeken voor komt als Tom.
Dit boek kent ook weer de nodige spice, maar toch zit er ook zeker een goed verhaal in. Het verhaal van Tom en Shirien kent ook wel een afgerond einde, al is er aan het eind van het boek wel een bepaalde cliffhanger over andere personages, waardoor ik hoop dat er nog een andere verhaal uit de pen van Julie Anne komt!
Als je op zoek bent naar een lekker leesbare spicy romance, dan is deze serie/kerstspecial of standalone echt iets voor jou!