Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Weer een fantastisch nieuw deel!

Juf Yvon 18 september 2023
Het vijfde deel in de Ministerie serie en wat voor een! Dit was sowieso het spannendste deel. Je wordt vanaf hoofdstuk 1 weer helemaal meegenomen in de wereld van nieuwe zaken, zilvermannen en natuurlijk oplossingen. Dit keer is de setting van het verhaal een internationale conferentie in Zwitserland. Gaaf hoe ook Tirza en mevrouw Vis weer worden samengevlochten in het verhaal en sleutelfiguren blijken te zijn. Alle kinderen schitteren op hun eigen manier en hoe de vork nou precies in de steel zit met dat spook ontrafelt zich pas richting het einde. Nu alweer zin in een nieuw deel :)

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Juf Yvon

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.