Mooie aanrader!

Ka8leen 28 april 2025
Verliefd en geraakt. Dat is wat het boek het hele romantische verhaal lang met me deed. Een zacht verhaal vol rake quotes rond vriendschap, rouw, kwetsuren, de waarde van je job en boeken, .. . Dit hele boek bevat zoveel liefde voor boeken, voor taal, voor minibiebs .. overduidelijk geschreven door een auteur die boeken leeft en ademt en weet waarover ze schrijft. Geen research, maar puur voelen. Een boek vol quotes ook. Quotes en een verhaal dat ervoor zorgden dat ik zelf - net als het kantlijnmeisje en mystery man - voor het eerst ooit ging onderlijnen en schrijven aan de randen van het verhaal. Blijf je vastzitten in een gouden kooi of spring je op goed geluk naar het onbekende? En hoe ontdek je dan net waar je talenten liggen? Een prachtig boek met een quote die me zal bijblijven : 'Geen succes zonder falen! Dus wees er niet zo bang voor´. Hele mooie aanrader!

Meer recensies van Ka8leen