Alsof je persoonlijk in vertrouwen wordt genomen!

Ka8leen 02 februari 2026
Zalig die kadans! Als je het eerste non-fictie dagboek vol overpeinzingen van deze auteur las ´Waar zijn de wolken´, dan ken je al deze bijzondere vertelstijl. Elke blad is doorlopend gevuld met gedachten, zoals die zomaar door je eigen hoofd zouden kunnen voorbijkomen als je terugblikt op je leven. Ze schrijft wat ze denkt. Geknikt, geglimlacht, gelachen. Bezorgdheid gevoeld. Want zonder dat ik haar persoonlijk ken, voelde het toch alsof ze haar diepste geheimen in volle vertrouwen aan me vertelde. In volle vertrouwen .. een vreemd maar bevredigend gevoel. Naar het einde toe was ik al in gedachten een mailtje met een vraag aan de auteur aan het schrijven, maar zelfs aan het antwoord op mijn vraag had ze in het boek zelf al gedacht. Genoten van dit verhaal, van de inkijk, van de eerlijkheid. Een fijn boek dat heel vlot leest en je opnieuw met je gedachten achterlaat om verder na te denken.

Meer recensies van Ka8leen