Lamgeslagen en toch doorgaan. Of toch niet?

Ka8leen 02 augustus 2025
Brieven van een vrouw die ontdekt dat haar man haar bedriegt. Brieven aan de vrouw met wie haar man haar bedriegt. Wat je dan verwacht? Boze, woedende brieven. Ooguitkrabbende brieven. Razernijbrieven. En toch is dat niet wat je te lezen krijgt. Het is vooral ongeloof en wantrouwen. Lamgeslagen brieven. Brieven van beschrijven en toch niet meer weten of het samen verder kan. Maar alles gaat verder in het leven. De kinderen spelen. Het werk wacht. Kan het nog verder? Brieven van hoe het verraad haar veranderd heeft. Een andere roman dan wat ik tot nu toe aan romans las. En af en toe was daar het eindzinnetje in een zin : dat is wat ik je zeg. Soms op het goeie moment, soms op een verloren moment. Speciaal boek. Eentje dat je moet lezen om te ervaren. Liever dan eerst ervaren om het te lezen. Een goed boek. Eentje die leest als een trein. Al mistte de woede van de vrouw een beetje als een man zijn vrouw bedriegt.

Meer recensies van Ka8leen