Vertel me jouw geheim ..

Ka8leen 31 mei 2025
Een roman vol mooie zinnen waarin levenswijsheden verstopt zitten. Een roman waarin je hoopt op het beste. Een roman waarin je niet alleen de gevoelens ziet van het personage Janice, maar ook van haar innerlijke kleine Janice (zoals dit zo vaak in de psychologie gebruikt wordt). Hartverscheurend eens je haar geheim ontdekt. Maar grappig in het nu. Overal stiekem verhalen meepikken van anderen om haar eigen verhaal niet te hoeven voelen. Tot iemand - ouder en met veel meer levenswijsheid - haar helpt haar eigen verhaal onder ogen te zien en los te komen van het verleden. Een roman die soms grappig en soms verdrietig is. Soms verwarrend en soms een tikkeltje onrealistisch. Maar o zo mooi! Kom los uit je eigen verhaal en lees mee met het verhaal van Janice!

Meer recensies van Ka8leen