Prachtig boek!
Bedankt @zomerkeuning dat ik dit boek al mocht lezen.
Logan en Alyssa zijn complete tegenpolen, maar toch zijn het beste vrienden. We lezen hoe ze elkaar ontmoeten en maken dan een sprong in de tijd. Logan vecht tegen allerlei verslavingen en het misbruik van zijn ouders. Alyssa heeft alles voor elkaar en lijkt een prachtige toekomst tegemoet te gaan. Je zou hen dus zeker niet aan elkaar koppelen, maar niets is minder waar. De vriendschap tussen beiden is zo mooi beschreven en is echt hartverwarmend.
Logan verdwijnt plots uit het leven van Alyssa en dat laat haar verloren achter. Vinden ze elkaar nog terug of is dit het einde?
Dit boek is prachtig geschreven en sleurt je mee in de rollercoaster die het leven is van beide personages. Vooral het leven, en de jeugd, van Logan deden soms mijn tenen krullen. Het is zo goed beschreven, dat ik er vaak kippenvel van kreeg. Hij gaat het gevecht aan met zijn demonen, maar dat is dus met vallen en opstaan. Met de hulp van Alyssa kan hij veel aan, maar ook niet alles. Je moet eerst aan jezelf werken vooraleer je de anderen kan helpen. Deze twee personages hebben zo’n mooie, oprechte en pure vriendschap en dat is echt het allermooiste aan dit boek.
Ik kan het iedereen aanraden om dit verhaal te lezen.
Het e-book is er al, de paperback verschijnt 17 november.
Ik kan het iedereen aanraden om dit verhaal te lezen.
Het e-book is er al, de paperback verschijnt 17 november.