Heerlijke small town romance
Lucy Score stelt voor mij echt nooit teleur. Ik ga haar boeken altijd lezen en en ik blijf fan. De small town romances vervelen mij nooit.
Dus dit boek is terug eentje om van te smullen.
Het verhaal gaat over Summer, een journaliste uit de stad, die een artikel gaat schrijven over Carter en zijn boerderij. Dus Summer gaat een weekje logeren op de boerderij en daar vliegen de vonken er meteen vanaf. Maar Carter zit niet echt te wachten op de bemoeienissen van een nieuwsgierige journalist. En na een week vertrekt ze terug naar de stad, dus hij moet voorzichtig zijn. Summer is echter vastberaden om alles te weten te komen over Carter en de boerderij.
Dit verhaal is er weer eentje om van te smullen. Lucy Score kan een klein dorp als geen ander tot leven wekken. Het lijkt me heerlijk om op zo’n plek te wonen, waar iedereen elkaar kent en iedereen voor elkaar in de bres springt. Fantastisch! De romance is natuurlijk ook weer on point en je kan heerlijk wegzwijmelen bij de perfecte mannelijke hoofdpersonages. Deze boeken zijn al een paar jaar geleden geschreven en nu pas vertaald in het Nederlands. Er zijn 8 boeken in deze reeks, en ik kan niet wachten op het volgende deel. Dat gaat over Beckett, de broer van Carter, maar ook de burgemeester van Blue Moon. Hopelijk kunnen we het vervolg snel gaan lezen!
Bedankt @zomerkeuning dat ik het e-book voor jullie mocht lezen.
Dus dit boek is terug eentje om van te smullen.
Bedankt @zomerkeuning dat ik het e-book voor jullie mocht lezen.