Heerlijk verhaal!
Bedankt @vbkbelgie en @labuitgers voor dit recensie-exemplaar.
Deze parel leest echt heerlijk weg. Het boek gaat over Moira en Frank. Moira haar leven is een grote puinhoop en het wordt alleen maar erger als ze Frank ontmoet. Hun kinderen zijn namelijk stapelverliefd op elkaar en willen trouwen. Maar dat zien Frank & Moira niet zitten, dus bedenken ze een plan om ze uit elkaar te krijgen.
Dit is erg kort samengevat, want het boek bevat zo veel meer lagen. Het is heerlijk humoristisch, werelds en op sommige punten dramatisch en spannend. Ik vond het fijn om te lezen hoe de hoofdpersonages met elkaar omgaan, elkaar afstoten en toch niet zonder elkaar kunnen. Sommige dialogen vond ik wat aan de lange kant, maar dat kon de pret niet drukken.
Dit is een echte must read! Ook leuk als je van reizen en van Griekenland houdt, want het land komt heel veel aan bod in het boek.