Taboedoorbrekend verhaal
Woorden. Ik zoek naar woorden die dit boek alle eer geven die het verdient. Een boek dat onder je huid gaat kruipen, zeker eens je weet dat dit boek gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Taboedoorbrekend rond seksverslaving en hoe het de grondvesten van een relatie kan doen daveren. Hartverscheurend maar toch hoopvol. Over letterlijk op de grond liggen en toch weer rechtkrabbelen. Over alles wat je lief hebt, tegen die grond zien gaan. Gevoelens zó levensecht en invoelbaar, des te meer eens je weet dat het echt gebeurde. Ontzettend veel medelijden, maar nog veel meer respect! Want als je Lieve van Weddingen (therapeutisch bewustzijnscoach) volgt op IG (@lievevw) of op Facebook , dan zie je ook wat een straffe madam ze op vandaag is en dan voel ik alleen maar enorm respect! (En als je haar nog niet volgt : zeker gaan doen ;-))
Een aanrader van formaat!
**Alice’ leven valt in duigen wanneer ze ontdekt dat haar echtgenoot, met wie ze al jaren een liefdevol huwelijk heeft, er tientallen minnaressen op nahoudt. Het is een aanslag op haar bestaan, een gebeurtenis die haar kijk op zichzelf en op relaties voorgoed verandert. Ondanks haar aangetaste zelfvertrouwen wil Alice er alles aan doen om weer overeind te krabbelen. Het wordt een zoektocht naar een lelijke waarheid, maar ze moet en zal dit drama te boven komen. **