Geen Valentijn voor mij
Tussen de huishoudelijke klusjes door even wegdromen met een feelgoodverhaal… soms is dat precies wat je nodig hebt.
Deze namiddag had ik zin in een boek. Maar er lag nog een hele stapel huishoudelijk werk te wachten dus rustig gaan zitten met een boek zat er niet in. Met de achterdeur open, fluitende vogeltjes op de achtergrond en een heerlijk zonnetje dat naar binnen scheen, voelde het echter toch als het perfecte moment voor een feelgood.
Een tussendoortje van De Verhalenfabriek leek me ideaal voor dit moment. En aangezien mijn Kobo Plus-abonnement nog een paar weken loopt, kon ik voor de luisterboekversie kiezen terwijl ik mijn huishouden deed.
Mijn keuze viel op Geen Valentijn voor mij van Liz Ouwens en dat bleek een schot in de roos. Tijdens het luisteren betrapte ik mezelf er meerdere keren op dat ik met een glimlach op mijn gezicht verder deed met mijn klusjes.
Het was een heerlijk, luchtig tussendoortje waar ik echt van genoten heb. Perfect voor wie even wil wegdromen in een romantisch verhaal. ❤️