Een boek met gemengde gevoelens

Kayleigh 02 november 2024
Here one moment leest lekker weg door de korte hoofdstukken en Liane Moriarty heeft een interessante schrijfstijl. De meerdere POV's zorgen er soms voor dat je je even afvraagt 'Wie was jij ook alweer?', maar dit is niet heel storend voor het verhaal.

Van alle POV's is die van Cherry, de Death lady, het interessants. Het hele boek draait om haar in combinatie met de vraag: Kan ze echt de toekomst voorspellen? Haar POV is een terugblik op haar leven wat uitleg geeft over haar voorspellingen in het vliegtuig. Ook zet het je aan het denken over of ze echt helderziend is.

Het einde van het boek zorgt voor gemengde gevoelens. Het is een einde wat ik niet had verwacht, maar tegelijkertijd kan ik ook niet zeggen wat voor einde ik dan wel had verwacht. Dit is zo'n einde wat bij iedereen andere gevoelens oproept. Het verhaal zelf zit goed in elkaar. De schrijfstijl en de korte hoofdstukken zorgen ervoor dat je door wilt blijven lezen. Al duurt het soms wel even voor je weer goed in het verhaal zit.

Here one moment zou ik niet aan iedereen aanraden. Houd je van psychologie en hoe gebeurtenissen effect kunnen hebben op mensen en hun manier van doen, denken en handelen? Dan moet je dit boek zeker een kans geven.

Meer recensies van Kayleigh