Advertentie

De mail met hierin de boekenclub, triggerde door de prachtige cover en ik begon direct aan de eerste drie hoofdstukken. Die bliezen me om ver! De spanning werd hier super goed neergezet. Je voelde aan alles dat er nog heel veel ging komen. Ik MOEST ook echt verder lezen. Als ik dat gevoel heb in het begin van een boek, dan stelt het me daarna vrijwel nooit teleur.

Dit boek heeft me ook niet teleurgesteld. Ik heb er van genoten. Er had her en der meer uitgewerkt mogen worden. De personages hadden beter kunnen worden uitgediept en ook bepaalde elementen van het verhaal voelden een beetje afgeraffeld. Ook het einde vond ik minder. Ik kan best tegen een ietwat open einde, maar ik heb toch graag een meer afgerond verhaal dan dit.

Verder vond ik het verhaal indringend, verrassend, mysterieus, spannend en leuk. Ik wilde het ook echt heel erg graag en snel uitlezen, omdat ik de ontknoping wilde weten. Er zaten voor mij voldoende verrassingselementen in om het boek onvoorspelbaar te houden. Er kwam steeds weer een stukje van het geheim naar boven. Er zat humor in en een stuntelige agent. Leuke toevoeging.

Wel voelt het voor mij als een serie. Alsof er mogelijk nog meer boeken komen als dit boek het goed doet. Dat had van mij niet gehoeven. Alhoewel ik een volgend deel met Benoit wél ga lezen, had ik graag gewild dat dit verhaal afgerond was en een volgend deel met Benoit dan een nieuw verhaal zou zijn. Dit bleef voor mij te vaag.

Wat me gestoord heeft is het gebruik van het woord ‘gepreciseerd’. Het staat er zo vaak in dat ik het een gegeven moment wilde gaan tellen :) dat heb ik toch maar niet gedaan.

4 **** voor mij

Reacties op: Verrassend en mysterieus

82
De kinderen van het klooster - Sandrine Destombes
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners