Een strijd vol liefde, verlies en onmogelijke keuzes

KimCoenen85 18 december 2025
De tegenslagen blijven zich maar opstapelen. Jaxon is kille afstandelijkheid zelve, de Kring twijfelt openlijk aan mijn aanstaande kroning, en alsof dat nog niet genoeg is, hangt er een arrestatiebevel boven Hudson en mij wegens vermeende misdaden. Een levenslange gevangenisstraf, vergezeld van een duistere, onbreekbare vloek, dreigt ons in te sluiten.
De tijd dringt. Er moeten onmogelijke keuzes worden gemaakt… en ik ben bang dat niet iedereen deze strijd zal overleven.

Mijn ervaring:
Geweldig! Covet 2 sluit naadloos aan op deel 1 en Tracy Wolff pakt de verhaallijn meteen indrukwekkend op. Waar in het eerste deel de spanning en actie al hoog waren, tilt ze dit vervolg naar een nóg hoger niveau. De emoties, de intensiteit en de onderlinge dynamiek komen sterker en meeslepender terug dan ooit.

De zoektocht gaat verder en brengt nieuwe problemen met zich mee, die om nieuwe antwoorden vragen. Maar wie kun je in deze wereld vol intriges en geheimen nog écht vertrouwen? Verraad, gevaar, vriendschap, moed en liefde wisselen elkaar in hoog tempo af. Meerdere keren zat ik bijna ademloos te lezen; het verhaal grijpt je zó stevig vast en verrast met plotwendingen die je niet ziet aankomen. Tracy Wolff weet je keer op keer te raken, wat een sensationele, krachtige serie is dit toch.

Ook de personages krijgen prachtige verdieping. Grace, Hudson, Jaxon, Flint en Macy blijven groeien, terwijl hun onderlinge banden zwaar op de proef worden gesteld. De spanningsvelden tussen hen zijn bijna tastbaar, zeker de driehoeksverhouding tussen Grace, Hudson en Jaxon die naar een nieuw hoogtepunt stijgt. Wat betekent dit voor de band tussen de broers? Is die nog te herstellen? Hoewel veel vragen uit deel één worden beantwoord, blijven er genoeg mysteries over, waardoor ik nu al reikhalzend uitkijk naar deel 4.

Covet 2 is een fantastisch, spannend en verslavend vervolg dat absoluut in volgorde gelezen moet worden. Met haar levendige, vlotte en meeslepende schrijfstijl trekt Tracy Wolff je direct weer het verhaal in. Meer actie, meer spanning, meer geheimen, meer magie en een groep vrienden die harder dan ooit op de proef wordt gesteld. Wat een fenomenaal vervolg!

Meer recensies van KimCoenen85

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.