Een onwijs goede, scherpe en intrigerende pageturner

KimCoenen85 23 februari 2025
Ik kijk zo onwijs uit naar deze spraakmakende en veelbelovende thriller. Ik heb enorm hoge verwachtingen van deze thriller van Jeneva Rose. Ondanks dat ik nog niets van deze schrijfster gelezen heb, heb ik al wel de lovende recensies uit het buitenland voorbij zien komen. Ik hoop dan dat ook het boek in het Nederlands vertaald net zo pakkend, spannend en verrassend gaat zijn.

Sarah Morgan is een van de beste strafrechtadvocaten in Washington DC. Ze heeft het op haar vijfendertigste al tot partner geschopt en met haar perfecte cv loopt haar leven precies zoals ze had gedroomd. Datzelfde kan ze alleen niet zeggen van haar man. Adam is een mislukte auteur, die het Sarah kwalijk neemt dat haar succes ten koste gaat van hun relatie.
Hierdoor houdt Adam er al bijna twee jaar een affaire op na met Kelly Summers. Dit alles komt aan het licht, wanneer haar lichaam wordt aangetroffen in het vakantiehuis van Sarah en Adam. Adam wordt gearresteerd op verdenking van moord. Hierdoor krijgt Sarah de meest uitdagende zaak van haar leven. Ze moet haar man verdedigen, haar man die beschuldigd wordt van moord op zijn minnares. Hoewel Adam schuldig lijkt aan het vreemdgaan, is hij ook daadwerkelijk schuldig aan haar moord?

Wat een heerlijke spannende, pakkende en verrassende pageturner. Jeneva Rose heeft een levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl en weet aan de hand van korte hoofdstukken en een vrij vlotte verhaallijn een verhaal neer te zetten dat je niet los kan laten voordat hij uit is.

Het verhaal is geschreven vanuit een dubbel perspectief. We lezen het verhaal van zowel Sarah Morgan als haar man Adam Morgan. Beide zijn intrigerende, fascinerende en erg goed uitgewerkte personages. Zeker Sarah is een sterk, opmerkelijk en fascinerend personage. De manier waarop ze omgaat met de gebeurtenissen wisten me enorm te fascineren. Door het dubbele perspectief, weet Jeneva Rose ook goed het spanningsveld tussen Adam en Sarah te beschrijven. Zeker naarmate het verhaal vordert, is dit op voortreffelijke wijze gedaan.

Het verhaal wordt op pakkende wijze gestart waarbij het dode lichaam van Kelly in het vakantiehuis van Adam en Sarah wordt aangetroffen. Door deze start weet Jeneva Rose me direct te pakken. Het is een scherp geschreven, origineel en intrigerend verhaal dat vol verrassende wendingen en twisten zit. Keer op keer denk je te weten hoe de vork in de steel zit, waarbij het verhaal dan toch ineens een andere wending neemt. Met name het plot is echt grandioos, schokkend, heftig en blies me echt van mijn sokken. Wat een geweldig, pakkend en goed einde van deze al heerlijke en toffe thriller.

Het perfecte huwelijk is een onwijs goede, scherpe en intrigerende pageturner. Het is enorm levendig, krachtig en vlot geschreven. De personages zijn fantastisch en erg goed uitgewerkt. Met een schokkende start weet het verhaal je direct te pakken. Erg volgen verrassende wendingen en twisten, maar bovenal volgt er een grandioos, heftig, schokkend en tof plot. Deze thriller moet je echt gaan lezen!

Meer recensies van KimCoenen85