Uniek en meeslepend
Het boek volgt het verhaal van Layla en Leeds. Twee jonge mensen die elkaar ontmoeten op de bruiloft van de zus van Layla. Wat begint als een flirt, mondt al snel uit in een hevige verliefdheid. Onbevangen gaan ze de toekomst tegemoet, totdat het noodlot toeslaat en alles opeens anders is.
"Zijn er andere mensen op de wereld die denken dat ze lijden aan een vorm van geheugenverlies, terwijl ze in werkelijkheid gewoon niet thuishoren in het lichaam waar ze in leven? Dat ze gewoon maar een geest zijn, gevangen in het verkeerde lichaam?" Dit stukje tekst wist mij te grijpen, omdat het zo treffend was in dit verhaal.
Colleen Hoover heeft wederom een uniek en meeslepend verhaal weten te schrijven met een voor haar uniek thema. Vol met wendingen die onverwachts zijn. Een boek wat je heerlijk in een avond op de bank uit kunt lezen.