Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijk voorleesboek over toversokken en toverspreuken

Kirstin 15 september 2016
Wat een heerlijk boek over Kolletje, haar vriendje Dirk en hun avonturen met Kolletjes opa's en oma's. Herkenbaar, grappig, lief, heel alledaags en schattig, wanneer Kolletje voor de zekerheid toch maar even een toverspreuk gebruikt om zeker te zijn van een goede afloopt. Echt een boek waar je een warm gevoel van krijgt.
Complimenten voor Pieter en Natascha en de vele aanbevelingen en goede reclames voor en over deze boekenserie zijn zeker terecht!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Kirstin

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.