Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Kleurrijk verhaal over Vera in het wonderbos

Kirstin 23 augustus 2016
Net als bijna alle boekjes van Uitgeverij Droomvallei is ook dit boek weer een creatief hoogstandje. Niet zomaar een leuk, kleurrijk voorleesboekje, maar een verhaaltje waar je als voorlezer iets mee kunt. Denk creatief, laat het kind meelezen en meebeleven en eventueel zelf meekleuren, want dat kan aan het einde van dit boekje.

Esther van der Ham schreeft een lief verhaaltje over vogel Vera, die in het wonderbos allerlei opdrachtjes moet doen, die ze toch in het begin wel wat eng vindt. Net als in het normale leven komt een kind zo in aanraking met dingen, die het niet gewoon is te doen, maar die je zo makkelijk kunt leren.
Esther illustreerde het verhaal met eenvoudige, zeer kleurrijke illustraties, die voor kinderen heel herkenbaar zullen zijn . Achterin het boekje staan zelfs een paar kleine opdrachtjes, die het nog leuker maken dit boekje samen te lezen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Kirstin

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.