Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Contact_Cover2
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 13 3 5 2 2 1 0

Contact!

40

Rank 4353 Gelezen 41 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 56 Favoriet 3 Recensies 19
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Emma de realiteit. Ze gaat door een storm van emoties als ze probeert haar leven weer op de rails te krijgen. Het contact met haar zus en haar moeder is verbroken. Haar kinderen ziet ze sporadisch, waar ze van baalt. Al vindt ze ook dat ze het verdient, omdat ze zichzelf ziet als een slechte vrouw. Zal ze ooit weer over zichzelf en haar verleden durven spreken? Hoe bouw je in vredesnaam weer een leven op als je zo veel vijanden hebt gemaakt? En hoe verbreek je een stilte die al zo lang duurt?

Moon Kager – Mustreadsornot: “Weer weet Van der Ham je te raken, door de goed weergegeven sfeer raak je “gevangen” in het verhaal. Dit laat je pas los wanneer je het boek dicht slaat.”

Annette Overvoorde – birdysboeken.blogspot.nl: “Prachtboek over nieuwe kansen krijgen, een tweede leven aangaan en opnieuw beginnen. Bijzonder, aangrijpend en ontroerend”

Wendy Wenning – passievoorboeken.com: “Levensechte dialogen verweven met een onderhuidse spanning geven een realistisch beeld van een leven met een depressie.”

+


Genre
Thrillers & Spanning
Avonturenroman
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Droomvallei Uitgeverij
Eerste editie
15 september 2017
Laatste editie
15 september 2017
ISBN
9789491886881 , 9789492844064


Boekinformatie wijzigen


Recensies (19)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Contact!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.