Advertentie
    Klaske Bakker Auteur

Zoals de titel al doet vermoeden speelt Oom Ludo de hoofdrol in dit wonderlijke en verrassende boek. Hij neemt je mee in zijn strijd voor behoud van het parkje, waar hij al zijn hele leven op uitkijkt en waar hij bijna dagelijks een wandeling maakt. Hij neemt je mee in zijn gedachten over zijn moeder, zijn zussen, zijn leven, hoe het allemaal gegaan is en waarom hij het leven leidt op zijn manier.
Om de verandering in zijn omgeving te lijf te gaan, moet hij uit zijn comfort-zone stappen en daarbij zou je hem bij de hand willen nemen, want je houdt je hart vast of hij het wel gaat redden allemaal! Je zou een arm om hem heen willen slaan en zeggen dat het niet anders is en dat het allemaal wel goed komt.
Gaandeweg zijn zoektocht ga je steeds meer van hem houden en je weet nu al dat die liefde nooit meer over zal gaan, omdat je Oom Ludo in je hart gesloten hebt.
En of Oom Ludo het daadwerkelijk redt? Dat ga ik niet verklappen. Maar wel dat het eind van het boek , de ontknoping, heel ingenieus is en liefdevol en prachtig!

Reacties op: Een verrassend boek over een bijzondere man!

6
Oom Ludo - Frank Norbert Rieter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners