Een levensechte detective verhaal

Kriddirk 26 augustus 2025
Mijn tweede boek van Jo Claes en ook zijn 2 de boek. De reeks beginnen te lezen vanwege een aanbeveling. Het eerste boek De zaak Torfs beviel me zodanig dat ik het er niet bij kon laten. Ben inmiddels aan 3de boek toe. Het is geen van die super gecompliceerde thrillers waarvan er zovele zijn. Het zijn romans waarin 1 of meerdere misdaden gepleegd worden en steeds voor redenen die voor velen van ons zo belangrijk zijn. De omgeving en personages die betrokken in de misdaad worden wel beschreven. Ook Thomas Berg, detective, zijn persoonlijk leven en denken wordt goed behandeld. Tot hiertoe zijn alle verhalen gerelateerd met kunst en oudheid, wat ook interessant info brengt. Dus het niet door de weekse seriemoordenaar, maar een tof roman die eveneens spannend is vanwege de misdaad. Eens begonnen te lezen kan men niet meer stoppen.

Meer recensies van Kriddirk