Heerlijk boek
Lucy Score did it again. Wat ben ik een fan van deze schrijfster. Ik leerde Lucy Score kennen van de Knockemout-serie en was meteen verkocht. De schrijfstijl van Lucy Score vind ik prettig en gemakkelijk om te lezen. Ik keek daarom ook onwijs uit naar haar nieuwe boek Story of my life.
Het boek vertelt het verhaal over Hazel Hart; een schrijfster die zich op haar dieptepunt bevind en een nieuw romance boek moet gaan schrijven. Hazel heeft na de breuk met haar ex geen inspiratie om een nieuw boek te schrijven. Ze gelooft niet meer in een Happily Ever After. Omdat ze uit haar appartement moet besluit de op de bonnefooi een huis in Story Lake te kopen. In dit dorpje hoopt ze inspiratie voor haar nieuwe boek te vinden. Het dorp is echter verlaten en bevat weinig inwoners. Ze leert onder andere de Bishop Brothers kennen die haar huis gaan renoveren, en in het bijzonder Campbell Bishop zou haar mogelijk inspiratie geven voor haar nieuwe boek. Benieuwd of het Hazel lukt om een nieuw, succesvol boek te schrijven? Dan raad ik je aan om niet te wachten en te starten met lezen.
Het boek zit heel goed in elkaar. Elk personage heeft zijn eigen karakter en je leert iedereen goed kennen. De chemie tussen de hoofdpersonages is goed omschreven en de karakter van beide personages komen hierin goed naar voren. Er zit onwijs veel humor in dit boek waar ik ontzettend van genoten heb. Halverwege het boek kan het soms wat chaotisch overkomen, maar dit pas helemaal bij het hoofdpersonage. Er komen alledaagse onderwerpen naar voren die realistisch worden beschreven en onder de aandacht worden gebracht. Het was heel mooi om in het boek te lezen hoe de personages hier mee omgaan. Ik kan niet wachten op het volgende deel!