Prima boek
Ik ben een echte Colleen Hoover fan, maar dit boek vind ik toch het minst leuk.
Het verhaal wordt verteld vanuit 3 personages. Het is fijn om een inkijk te krijgen in ieders leven. Het eerste deel van het boek gaat echt onwijs snel. In een hele korte tijd gebeurt er heel veel. Halverwege het boek gebeuren voor mij wat voorspelbare dingen. Het laatste deel van het boek vind ik erg langdradig en ook wat overdreven.
De schrijfstijl van Colleen is altijd fijn, zo ook in dit boek. Het leest makkelijk weg. Toch heb ik mezelf het laatste deel er wel doorheen moeten slepen omdat ik het niet meer interessant vond. Jammer, daarom geef ik het 3 sterren.