Fijn boek wat ik niet snel weg kon leggen

Kyrasleeshoek 24 februari 2026
Van Zomer & Keuning kreeg ik dit boek als recensie exemplaar waarvoor onwijs veel dank! Lucy Score is echt een van mijn favoriete internationale auteurs.

No more secrets vertelt het verhaal van Summer, die als redacteur werkt en voor haar blog tijdelijk haar stadsleven verruilt voor het boerenleven in Blue Moon Bend. Hier ontmoet ze Carter, de boer die ze gaat interviewen. Carter runt de familieboerderij en houdt zich bezig met het oogsten van biologische producten. Tijdens het verblijf in Blue Moon Bend leert Summer de interessante dorpsbewoners kennen wat groeit tot een mooie band. Maar niet alleen de band met deze dorpsbewoners groeit, ook haar gevoel voor Carter. Dat geld ook andersom, alleen is de vraag of het geheim van Summer het geluk tussen de twee in de weg staat. Is het geheim te groot? Lees het verhaal en je komt er zelf achter!

Het verhaal deed me een beetje denken Story Lake serie door de familiesamenstelling van 3 broers die ieder hun eigen bagage met zich meedragen. Tijdens het lezen moest ik even wennen aan de snelheid waarin dit verhaal verteld wordt. Er gebeurt heel veel in een kort tijdbestek waardoor ik soms wat diepgang miste. Ik had graag meer willen weten over de band tussen Summer en haar ouders en hoe haar passie voor journalistiek is ontstaan. Een groot onderdeel, en voor mij ook een belangrijke omdat het naar de titel verwijst, vond ik niet zo sterk verwerkt in het verhaal. Ik ben van mening dat dit meer naar de voorgrond mocht komen en meer aandacht verdiende.

De schrijfstijl is zoals gewoonlijk erg prettig. Het verhaal wordt levendig beschreven en ik zie dit bijzondere dorpje met zijn unieke bewoners helemaal voor me. Ook de personages hebben duidelijk een eigen karakter en worden tijdens het verhaal steeds interessanter. Het verhaal hield me nieuwsgierig; ik was erg benieuwd of Summer en Carter elkaar zouden vinden. Voornamelijk omdat ze beide uit een hele andere wereld komen. Wat ik erg leuk vond is dat het verhaal tijdens de hoofdstukken van beide personages wordt beschreven.

Het boek zit vol humor, liefde, vriendschap en vertrouwen. Hoewel ik iets meer had verwacht van dit verhaal, heb ik er erg van genoten. Het is een fijn en meeslepend verhaal wat ik niet zo gemakkelijk opzij kon leggen - en dat zegt voor mij genoeg.

Meer recensies van Kyrasleeshoek