Sevillan op z´n romatisch

Lana Lain Lana Lain
20 mrt 2022

Wanneer Elisa kort na de dood van haar moeder een mysterieuze brief en pakketje krijgt van haar vader, besluit ze haar leven en Nederland achter zicht te laten en op zoek te gaan naar haar erfenis van een voor haar onbekende vader.

Wat zal haar te wachten staan in het mooie Sevilla.

Het boek is ontzettend heerlijk geschreven en soms lijkt het alsof je naar een film kijkt in plaats van dat je een boek aan het lezen bent, door de manier van vertellen.

De hoofdstukken nemen je mee naar de onmogelijke liefde tussen Neva en Nando, in een tijd van politieke en status verdeeldheid en het heden van Elisa in de jaren ´70.

Ik hou van dit soort boeken. Het heeft dieptegang, drama, het draait om een bijzondere vriendschap, het is spannend, het is romantisch en het heeft hier en daar wat luchtigs.

De belangrijkste personages zijn mooi uitgewerkt en heeft ervoor gezorgd dat het een mooie dimensie geeft aan de karakters van deze mensen. Je voelt wat zij meemaken en dat maakt het zo mooi.
Ook bevind je je werkelijk in het mooie Sevilla.

Het plot voor mij kwam op een goed moment en gelukkig hoef je als lezer niet tot het einde van het boek te wachten.

Ik vond het jammer dat ik de laatste bladzijden van het boek zo snel had bereikt, want afscheid nemen van Neva, Nando, Manuel, Elisa en Jesús viel niet mee.

Een ware aanrader!

Meer recensies van Lana Lain