Een heerlijk boek die je al vanaf de eerste bladzijde pakt!
Wat een heerlijk verhaal.
De chemistry tussen de twee hoofdpersonages is eigenlijk al vanaf het eerste moment dat ze met elkaar coliden al voelbaar. Het is plagend, leuk en een heel klein tikkie warm.
En zeg nou zelf; menig vrouwenhart gaat toch sneller kloppen van een gebruinde recherche die zijn sixpack ff laat zien?
De karakters zijn stuk voor stuk fijn en mooi uitgebouwd. Iedereen heeft een mooie persoonlijkheidsschets.
En de vriendschappen zijn echt on point, leuk, geweldig en iets dat iedere vrouw in haar leven zou moeten hebben.
Schrijfster Danielle weet je dan ook over iedereen iets te laten voelen en denken.
Maar naast dat weet ze je van begin tot einde te boeien en je mee te nemen in de gedachten van zowel Violet als Nick.
Happy me! Want het verhaal vanuit meerdere perspectieven krijgt hierdoor veel meer dimensie!
Ze weet ook meerdere emoties los te krijgen bij haar lezer, want ik heb meerdere momenten hardop gelachen, heb ik in shock sommige stukken gelezen, werd m’n hart gegrepen door de lieve en hartverwarmende momenten en greep ik m’n hart vast bij de spannende gebeurtenissen.
De wereldopbouw is ook helemaal prima. Je waant je in Central Park, ziet de fontein bij Bethesda Terrace en bent precies met Violet daar in die momenten.
Het plot vond ik heerlijk. De opbouwende spanning er naar toe, de ontknoping en dan het einde.
OH-EM-GEEE
Can this be any more perfect?!
Ik hou van dit soort verhalen en kijk met smart uit naar de 2 volgende delen.
Het belooft in ieder geval heel wat!
Het boek krijgt van mij
5/5 sterren
Gewoon omdat het hele plaatje precies klopt en hoort zoals een compleet verhaal voor mij zou moeten zijn.