Spannend boek
4,5
Nog een boek die al 5 jaar op mijn tbr staat en weer eentje van Pieter Aspe. Een rijke beursmakelaar en fervente wapenverzamelaar Patrick Claes wordt neergeslagen in zijn eigen huis met Dreyse-pistool en de dader gaat aan de haal met zijn collectie wapens, Pieter Van In onderzoekt de zaak samen met zijn vrouw Hannelore die net gepromoveerd is tot onderzoeksrechter. Mede door een kleine reading slump had ik even nodig om deze uit te lezen maar het was zeker geen slecht boek, ik keek vroeger graag naar Aspe en het is leuk om de verschillen tussen het boek en de serie te halen maar net zoals in de serie is Van In een even grote knorpot die graag eens een Duvel te veel drinkt. Voor de rest was het een vlot geschreven boek en spannend zoals de meeste boeken van hem.