hèt boek om in één teug uit te lezen

Laura van Gerven 01 september 2025
“nu mag je een wens doen.”
“niet meer nodig.”

als iemand nog twijfelt om ‘voor je kiezen’ op te pakken, laat dit je teken zijn! dit boek zat zo goed in elkaar. het boek zelf is redelijk dun en leest super snel weg (ik heb em in 3 uurtjes uitgelezen, in 1 teug door). juist omdat hij zo dun was, was ik bang dat ik wat diepgang miste, maar het tegendeel was waar. er is zo goed omgegaan met de moeilijkere onderwerpen in dit boek. ik heb meegeleefd met Amy (de fmc), een traantje gelaten, met mond open gelezen, gegiecheld en nog net niet van de bank gegleden door de tension.

dit boek zit niet alleen heel goed in elkaar qua plot (een goede meet cute, heftigere topics, romance en de waarde van vriendschap), maar is ook nog eens om te gieren. ik heb vaker hardop gelachen dan bij welk boek dan ook. daarnaast ben ik smoorverliefd geworden op (alweer) een boekpersonage. bedankt voor het aanvullen van mijn boekboyfriends lijstje, hij komt sowieso in de top 10 te zijn. geef mij een man als Lennon.

tot slot, lieve Marijski, wat barst ik uit elkaar van trots. je hebt me echt weggeblazen met jouw debuut (!!). ik vond het zo leuk om delen van jou te herkennen in dit boek, en het voelt zo ontzettend mooi jou. <3

ps. alexa play “as good a reason” by Paris Paloma (ik had dit lied op repeat tijdens het lezen)

Meer recensies van Laura van Gerven