Erg van genoten
Wat een geweldig boek. Het is bijzonder om te lezen over alle dieren die Tim verzorgd heeft. Het boek is opgedeeld op de plekken waar hij gewerkt heeft en elk hoofdstuk bevat weer een verhaal. De verhalen zijn mooi maar regelmatig ook heftig. Tim beschrijft alles eerlijk, ook als iets niet een goede afloop heeft. Er komen heel veel diersoorten in het boek voor en heb er zelfs een paar moeten googlen omdat ik er nog nooit van gehoord had. Het is mooi om te lezen hoe het achter de schermen van een dierentuin gaat.
Wat het extra grappig voor mij maakte was dat het boek door een Belg geschreven is en er daarom soms andere woorden worden gebruikt. Zo is er een stuk dat hij een hert verdoofd door in zijn poep te schieten. Het duurde even voordat ik besefte dat poep het Belgische woord voor kont is. Ik vond het al zo vreemd..
Ik heb in ieder geval echt onwijs genoten van de mooie en bijzondere verhalen.
Ik heb in ieder geval echt onwijs genoten van de mooie en bijzondere verhalen.