Ontzettend van genoten.
Vorig jaar raadde iemand van de facebookgroep 'De Boekenjagers' dit boek aan. De achterflap had me overtuigd en ik kocht het boek zonder er zelf veel over op te zoeken op voorhand. Want het is leuk om jezelf eens te laten verrassen, toch?
Het is al een tijdje geleden dat ik het boek las dus het zit niet meer zo vers in mijn hoofd. Maar wat ik me wel nog herinner is dat ik ongelofelijk hard van dit boek genoten heb. Ik heb vaak gelachen maar ben ook even vaak ontroerd geweest. Vooral doordat het hoofdpersonage, Douglas, het zo goed meent met zijn gezin en dit op zijn manier laat zien. Hij probeert zijn gezin krampachtig bij mekaar te houden tijdens hun reis door Europa. Als lezer leef je mee met hem maar af en toe wil je hem ook gewoon flink door mekaar schudden!
Nicholls neemt je mee naar het moment dat Douglas en Connie mekaar leren kennen tot op het punt dat ze uit elkaar lijken te groeien.
Een mooie roman met humor die op gepaste momenten ook ontroerd en je af en toe zelfs eens kwaad maakt.