Een fijne verrassing
Om eerlijk te zijn ben ik helemaal geen lezer. Maar ik ben wél gevoelig voor film. Na het zien van de trailer van het boek was ik dan ook erg benieuwd naar het boek geworden.
Het is een waargebeurd verhaal over de schrijfster en haar dienstverband bij een casino keten. De schrijfster neemt je mee van de eerste letter tot de laatste punt in een rollercoaster van inzet, trots, verraad, verontwaardiging, zwijgcultuur, bizarre bedrijfscultuur en angst.
In eerste instantie dacht ik dat het zou gaan over een specifieke gebeurtenis in haar carrière, maar al gauw kwam ik tot het besef dat dit niet alleen de schrijfster overkomen is. Soortgelijke praktijken vinden op veel plekken plaats.
Een goed verhaal en een erg prettige schrijfstijl! Dit boek is aan te raden.
Een goed verhaal en een erg prettige schrijfstijl! Dit boek is aan te raden.