Rebecca Yarros heeft betere boeken geschreven dan deze, maar ik heb er toch van genoten.
Ik ben grote fan van Rebecca Yarros en wil dit jaar meer boeken van haar lezen.
Tot nu toe kregen de meeste van haar boeken een hoge score van mij, maar deze is op een 3,5 geëindigd. Dat is zeker geen slechte score, maar er waren enkele zaken die beter konden. De verhaallijn vond ik interessant: zowel het romantische aspect als de geheimen die doorheen het boek uitkomen. Wat bij mij voor een iets lagere score zorgde, waren de balletdetails (een beetje te veel uitleg over ballet naar mijn wens) en dat het boek iets te langdradig was. Hetzelfde verhaal had in minder pagina's verteld kunnen worden. En de vertaling of schrijfwijze liep ook iets stroever bij dit boek in vergelijking met andere boeken die ik al van de auteur las. Desalniettemin was het een goed boek met een leuke romantische plot en genoeg inhoud waardoor je graag verder bleef lezen.