Een prima Steelgood.

Linda 13 mei 2025
Mijn eerste kennismaking met de boeken van Danielle Steel. Als kind stonden ze bij mijn moeder in haar boekenkast maar ik las ze eigenlijk nooit tot ik de Weddingplanner las.

“Faith Ferguson is de meest gewilde weddingplanner in New York. Zij maakt al je trouwdromen waar en dit is de reden waarom Faith van haar werk houdt. Maar zij staan dit jaar wel voor een paar grote uidagingen dit op zowel persoonlijk vlak als werkgerelateerd.

Faith vindt haar werk fantastisch maar door 2 mislukt verlovingen heeft ze de hoop om zelf ooit te trouwen inmiddels naast haar weggelegd. Ze gelooft niet dat de liefde voor haar is weggelegd. Maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf aanloopt.”

Door de cover van het boek zou ik misschien wel kijken, maar Danielle Steel is toch voor oudere lezers (Fun fact: inmiddels val ik zelf ook wel onder oudere lezers).

Ik moest er even inkomen maar het boek lees makkelijk weg. Het is wel een echt boek wat je lekker in de tuin leest, even weg leg en weer oppakt.

Hoewel Faith centraal staat in het boek kom je ook meer te weten over de personages die om haar heen leven en vrienden zijn/worden. Het boek is geschreven vanuit derde persoon, daar moet je van houden, ik zelf vind het prima weg te lezen, al was het soms verwarrend over wie het nu ging.

Al met al is het een makkelijk weglees boek waar als je er eenmaal in bent je er niet meer uit wilt. Het verhaal zit goed in elkaar, de gebeuren niet mega spannende dingen maar het loopt lekker door, soms zit er een klein spanningsboogje in maar al met al is het een heerlijk zomer wegleesboek.

Ik geef het 4 sterren, waarom geen 5? Omdat ik toch wel iets meer spanning had verwacht in het boek.

Meer recensies van Linda