Prima leesvermaak voor de zomer

Linda 01 september 2025
Elle krijgt de kans van haar leven: het script voor een grote film schrijven die zich afspeelt in New York. Met haar writer's block lijkt het haast onmogelijk, tot de filmstudio een droomappartement voor haar regelt in Manhattan. Perfect! Althans tot ze ondekt dat haar buurman 'Billionaire bachelor' Parker Warren is, de laatste persoon die ze wil tegenkomen. Hun gespannen relatie brengt echter onverwachte inspiratie.

Laat ik positief beginnen, het boek leest echt super makkelijk weg! Ik heb een boek nog nooit zo snel uitgelezen als dit boek! In Elle zie ik Carrie van Sex in the City en dat maakt het boek extra levendig voor mij. Parker Warren is in mijn ogen Mr. Big. Groot, mannelijk en sexy.
Zoals ik al zei het boek leest heerlijk weg is goed opgebouwd en er zit zeker een aantal verassende elementen in. De hoofdpersoon maakt wel een groei door en dat maakt het extra leuk. De hoofdstukken zijn niet mega lang en daardoor leest het boek lekker makkelijk en snel weg.

Als ik een nadeel moet noemen zijn de steamy delen in het boek echt delen die je kan overslaan in het boek. Op de cover staat een quote van Ali Hazelwood waar staat Puur steamy vermaak, het perfecte zomerboek. Waar ik het deels mee eens ben, het is een heerlijk zomerboek, maar Steamy, nee, de steamy delen hebben weinig met het verhaallijn te maken. Hierom krijgt het boek van mij 3.5 ster, ik vind het prima als er steamy in voorkomt maar het moet wel in het verhaal passen en niet omdat het moet of omdat het verkoopt.

Kortom: Prima leesvermaak voor de zomer, maar toch met een klein nadeel.

Meer recensies van Linda