Bang
Wie zangeres, comediènne en Slimste-winnaar Lisa Loeb kent, weet dat ze met angsten worstelt. Ze is hier bewonderenswaardig open over. Zo ook in dit boek.
Het verhaal is chronologisch opgebouwd vanaf Lisa's kindertijd tot aan de finale van De Slimste. Op enkele plekken in het boek zijn andere hoofdstukken opgenomen waarin Lisa de lezer een kijkje in haar hoofd geeft, haar gedachten woord voor woord uitgeschreven als een verbatim.
Een boek waarin depressie en een angststoornis vanuit deze bril wordt bekeken, heb ik nog nooit gelezen. Geen lethargisch wezen, maar een vrouw die vol in het leven staat, ondanks de angst en paniekaanvallen.
Spannend: *
Indrukwekkend: *****