Cultus
We kennen rechercheur Mina Dabiri en mentalist Vincent Walder natuurlijk van het eerste deel in deze reeks: Box. Ze hebben elkaar twee jaar niet gezien als er zich een nieuwe zaak aandient waarbij puzzels en complotten de boventoon voeren.
Eerlijk gezegd moest ik even in het boek komen; ik heb er bijna twee maanden over gedaan. Dit is geen boek om even af en toe een paar bladzijdes in te lezen, hier moet je meters in maken. Maar... als je dan een paar uur de tijd hebt, dan is het ook zo spannend dat je het niet meer weg kunt leggen.
Een ander heel sterk punt van dit boek vind ik hoe het me met zoveel verschillende bijpersonen heeft laten meeleven. De karakters zijn allemaal enorm goed uitgewerkt.
Spannend: *****
Indrukwekkend: ****