Kort en klein
Geschreven door Lisette Jonkman, Gillian King, Susan Muskee, Vanessa Thuyns en Marijke Vos.
Sams ex is vreemdgegaan en sindsdien is ze zichzelf niet meer. Haar vriendin Lou neemt haar mee op een bijzonder uitje: naar een sloophal waar ze alles kort en klein mag slaan. Ze zijn er echter niet alleen, maar worden vergezeld door een bont gezelschap van personen die we kunnen herkennen uit eerdere boeken van de schrijfsters.
Ik ben dol op de boeken van álle vijf deze schrijfsters en het kon dan ook niet anders dan dat ik van deze samenwerking zou genieten!
Spannend: **
Indrukwekkend: *