En ze leefden nog...
'Siervuurwerk En Sneeuwvlokken' is het slot van de 'Liefde Natuurlijk' serie van Susan Muskee. Nog steeds is het derde deel mijn favoriet, maar dit vierde en laatste deel was wel weer genieten en rondt de serie mooi af.
We volgen Sofie, de vriendin die de Atlantische Oceaan is overgestoken of carrière te maken als journaliste in New York. Een grote stad, zou je denken, maar de wereld blijkt kleiner dan ze denkt, want sommige mannen komt ze telkens op nieuwe plekken tegen. Zou één van hen de ware zijn?
Vaak vind ik een epiloog weinig toevoegen, maar het stukje 'Zeven jaar later...' waarmee het boek eindigt, vond ik wel een meerwaarde. Het zorgde voor een mooi afgerond einde en helaas een afscheid van een vriendinnengroep waar ik wel deel van uit zou willen maken.
Oh ja... en van deze boekenreeks moet een film of tv-serie worden gemaakt. Vind ik echt!