Spannende thriller, goede personages

LittleCozyGhost 07 januari 2026
Een goed boek, al gaf de flaptekst mij in eerste instantie een ander beeld van het daadwerkelijke verhaal.

Ik mistte een content warning over de heftige onderwerpen. Ondanks de triggerende onderwerpen is het verhaal op een prettige manier geschreven, waarbij het duidelijk was waar op aangestuurd werd zonder het expliciet te omschrijven.

Het boek wisselt op een prettige manier tussen de verschillende personages en scenes, al voelt het soms wat ongelijk qua tempo binnen de hoofdstukken.

Connie is een leuk personage om te lezen, met eigenaardige persoonlijkheidstrekken en een heerlijk level aan sarcasme. Een verfrissend personage binnen crime verhalen, welke mij qua eigenzinnige handelwijze op een positieve manier deed denken aan personages als Dr. House en Sherlock (Benedict Cumberbatch).

Voor mij leek het verhaal richting het einde wat abrupt tot een einde te komen, waarbij ik wat diepgang mistte in de personages die ik eerder wel merkte.
Al met al een goed boek, en ik kijk uit naar de rest van de serie.

Meer recensies van LittleCozyGhost