Prima misdaadthriller

LittleCozyGhost 17 januari 2026
Het begin pakte me, als ik eerlijk ben, absoluut niet. Heel traag kwam het boek op gang, waarbij er vooral veel aandacht werd besteed aan het tot in den treuren beschrijven van de specifieke scenesetting.

De communicatie tussen de karakters voelde erg geforceerd en sprong voor mij soms ineens van een normaal ietwat verhit (werk)gesprek naar een uit de hand gelopen ruzie waarbij er zelfs uitingen van agressie werden getoond.

Het verhaal zelf was een prima maar typische misdaadthriller. Vermist meisje, wat geheimen had voor haar familie en geliefde. Voeg wat twijfelachtige ooggetuigen toe, gooi er nog wat cold cases bij samen met een bijdehante inspecteur en je hebt de perfecte combinatie voor een prima misdaad verhaal.
Ik heb op sommige punten me met moeite door het verhaal heengesleept maar bleef geboeid door Erika haar persoonlijke verhaal, agent Moss en patholoog Strong. Vandaar toch mijn drie sterren.

Meer recensies van LittleCozyGhost