Psychologische thriller die je nog lang bezig houdt
Mijn eerste 5 sterren van het jaar, en niet zonder reden.
Dit boek greep mij meteen bij het eerste hoofdstuk, met een enorm herkenbaar hoofdpersonage Eve. Haar gedachtegang en manier van handelen waren héél confronterend omdat het exact is hoe ik zelf ook nadenk en zou handelen. Heel vaak kwam het dan ook voor dat tijdens het lezen ik een gedachte kreeg, die 2 zinnen later ineens op papier stond door Mo. Hierdoor werd ik uiteraard extra in het boek gezogen, en zat ik met bonzend hart de laatste hoofdstukken te lezen.
En dan moet je wel een heel goed boek schrijven, wil je mij als thriller en horrorfanaat écht die spanning in mijn lijf laten voelen tijdens het lezen. Er blijven wel nog wat vragen over in mijn hoofd na het lezen van dit boek, maar dat vind ik ook juist bijdragen aan de kracht. Tijdens het lezen van het verhaal ga je jezelf steeds meer af vragen of jij als lezer niet ook gek begint te worden, en die vragen die over blijven laten je nog lang mijmeren over dit verhaal.