fantastisch!!!

lmk1906 15 april 2025
Mijn eerste indruk was dat ik niet zo goed wist wat ik ervan zou vinden. Alhoewel de omslag en de illustraties me wel meteen aanspraken. Tot ik begon te lezen. Ik heb dit verhaal op zondagmiddag in 1x uitgelezen. Wat een prachtig verhaal!
In 28 hoofdstukken verdeeld over 3 bedrijven wordt dit verhaal verteld. In het eerste bedrijf maken we kennis met de jongen, het meisje, de wolf, de koning en de uil. 5 poppen die terecht komen bij de meisjes Emma en Martha. Ze willen een toneelstuk maken met de poppen. In het tweede bedrijf lezen we hoe de 5 poppen een avontuur beleven. Iedere pop op zich maakt iets mee. Waarna in het derde bedrijf alles samenkomt en de meisjes hun toneelstuk spelen.

Wat een fantastisch boek! Een verhaal dat poëtisch geschreven is en daardoor ook heel vlot leest. Je vliegt door het verhaal heen. Een sprookjesachtige vertelling voor kinderen in de midden- en bovenbouw.

Meer recensies van lmk1906