mooi einde van deze trilogie

lmk1906 15 april 2025
Ik kreeg een digitaal exemplaar gestuurd van Hamley Books. Supertof. Omdat ik zag dat het een derde deel van een serie was ben ik eerst deel 1 “het donkere visioen” gaan luisteren en heb ik deel 2 “de gevaarlijke strijd” gelezen via KOBO plus. Misschien niet noodzakelijk maar ik vind het altijd wel prettig om boeken in de juiste volgorde te lezen. Want na het spannende einde van deel 2 was ik heel nieuwsgierig naar dit laatste deel.

In dit deel denkt Rowin veilig te zijn op het kerkhof. Helaas blijkt dat niet zo te zijn als de ontsnapte Charon weer opduikt. Rowin zal op zoek moeten naar een spreuk in een druÏdenboek. Zou het haar lukken om Charon voorgoed uit te schakelen?
Ik kende deze serie nog niet, maar ben blij dat ik hem nu wel gelezen heb. Het is een heerlijk fantasy verhaal voor kinderen vanaf zo’n 9 jaar. Het fantasy genre is een genre die ik het afgelopen jaar steeds meer ben gaan waarderen. Ook dit boek heeft me positief verrast.
Het verhaal is spannend, maar wordt nergens te spannend voor de leeftijdsgroep. De personages en verhaallijnen zijn goed te volgen en de lengte van de hoofdstukken is prima zodat je ook een hoofdstuk lekker kunt uitlezen. En snel door kunt naar het volgende hoofdstuk. Een aanrader om zelf te lezen of om voor te lezen

Meer recensies van lmk1906