Een boek waarin je steeds iets nieuws leest en ziet
Wow wat een prachtig boek. Een boek om in te verdwalen en om uren in te kijken en steeds opnieuw weer nieuwe dingen te lezen.
Een boek dat je niet van begin tot einde hoeft te lezen. Sla het open op een willekeurige blz en laat de tekst even op je inwerken. Leuk om dan hierover met elkaar in gesprek te gaan. Dit boek helpt zeker bij het opstarten van mooie gesprekken.
Dit boek gaat over allerlei onderwerpen. Van luchtig naar moeilijker. Van grappig naar verdrietig. Van geluk naar ongeluk. Het bevat dan ook vele thema’s. Een boek dat in elke klas zou moeten staan om gesprekken met elkaar te voeren.
Hier thuis lag het op de keukentafel en pakten we er regelmatig gewoon een blz bij. Soms random gekozen soms koos iemand bewust een blz uit.
De ondertitel “samen op een nieuwe manier naar de wereld kijken” is dan ook echt heel goed gekozen. Dit boek krijgt een mooi plekje bij mij op school! Zodat ik mooie gesprekken kan voeren met collega’s en kinderen.