Heel.leuk fantasievol verhaal
Jorn las voor het kinderpanel het boek van Maxi en Helium.
Jorn vertelde er het volgende over:
Het is een superleuk en spannend boek over 2 muizen die in de mensenwereld wonen maar op een dag door een gat in de muur terecht komen in de dierenwereld. In de dierenwereld ontmoeten ze Ta-Ta, een weerwolf. Hij is mijn favoriete personage uit het boek omdat ik erg van weerwolven houd. Ik zou ook wel door het magische gat naar de dierenwereld willen en dan Ta-Ta ontmoeten. Ik neem dan wel mijn vader en moeder mee. En ook mijn zussen en broer.
Ik vind de plaatjes in het boek ook erg mooi. Daardoor snap je het verhaal ook beter. De plaatjes passen goed bij het verhaal. De illustratie op blz 31 van Ta-Ta zou ik best als poster op mijn kamer willen hebben hangen.
Jorn vertelde er het volgende over: