Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Weer een echte Karin Slaughter!

Bewaard tot aan de zomervakantie en oh wat heb ik er weer van genoten! Eindelijk weer een Will en Sara! En hoe mooi dat we eindelijk lezen hoe de verkrachting van Sara uitgediept wordt!
Op een hele indringende manier, die gruwelijker is dan je vooraf had kunnen bedenken. Wat dat betreft maakt Karin Slaughter weer alles waar wat je van haar verwacht.

Waarom dan toch 4 sterren? Sommige stukken waren heel langdradig en waren mij net te traag met doorlezen. Dat vond ik jammer, maar dat is maar echt een mini minpuntje, ik kon evengoed het boek niet goed weg leggen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Lonneke Grummels-Trimbach

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.